Wandelvakantie door Geopark de Hondsrug - 4 dagen Wandelen in Drenthe

Dit arrangement is inclusief:

  • Bagageverover (1 koffer p.p.) op 2e t/m laatste dag
  • 3 Overnachtingen
  • 3x uitgebreid ontbijt
  • Wandelroutes

Prijs: vanaf € 179,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijs is exclusief:

  • Lunch, diner en drankjes
  • Toeristenbelasting
  • Entreegelden

Startdata en prijzen (per persoon op basis van een 2-persoonskamer)

1 maart - 24 maart: € 179,00
25 maart - 24 april: € 189,00
25 april - 24 juni: € 199,00
25 juni - 31 augustus: € 209,00
1 september - 30 september: € 199,00
1 oktober - 31 oktober: € 179,00

Prijzen van 1-persoonskamers op aanvraag

De prijs van dit 4-daags Wandelarrangement in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelen door Geopark de Hondsrug

In het Geopark De Hondsrug wordt het verhaal van de Hondsrug verteld aan de hand van 11 verhaallijnen. De vele informatieborden langs de route vertellen u alle wetenswaardigheden over de omgeving. Tijdens de wandelingen kunt u genieten van de uitgestrektheid van het bos, het prachtige natuurschoon en de rust die de omgeving uitstraalt.

Vanaf de uitkijktoren bij Poolshoogte (langs de route) heeft u een uniek uitzicht op de omgeving.

Het programma:

Dag 1:
In de loop van de middag wordt u verwacht in het Hotel - Restaurant in Exloo waar u kunt genieten van uw eerste overnachting.

Dag 2: Exloo - Borger (15,0 km of 16,8 km of 17,8 km of 23,4 km)
De volgende dag wandelt u langs de hunebedden en grafheuvels naar het hotel in Borger voor uw overnachting. Onderweg langs de route ligt ook het hunebedcentrum. Hier maakt u kennis met de geschiedenis van de hunenbedden en de bouwers hiervan.

Dag 3: Borger - Odoorn (15,8 km of 18,4 km of 21,0 km) 
Na een heerlijke overnachting in dit hotel wandelt u  door de bossen en over de heide naar Odoorn. 

Dag 4: Odoorn - Exloo (13,2 km of 16,1 km of 19,3 km of 21,3 km)
Na het ontbijt in Odoorn wandelt u terug naar Exloo. Tip: U kunt 'poolshoogte' nemen bij Poolshoogte waarop u op de uitkijktoren kunt genieten van een uniek zicht op de omgeving. U kunt desgewenst een nachtje extra bijboeken in dit hotel.

De hotels waar u verblijft:

Dag 1: Het Hotel-Restaurant in Exloo
Midden op de Drentse Hondsrug, verscholen tussen heidevelden en bossen, ligt ons prachtig gelegen Hotel Restaurant aan de brink van het karakteris­tieke dorpje Exloo. Alle kamers zijn voorzien van vele gemakken zoals, heerlijke boxspring bedden, comfortabele relax fauteuils, schrijfbureau, televisie, telefoon, kluisje, eigen bad/douche met toilet, gratis koffie- en thee faciliteiten en gratis draadloos internet.

Dag 2: Het Hotel-restaurant in Borger
Midden in Borger ligt het prachtige familie hotel. het oorsponkelijke hotel stand uit de 17de eeuw. 50 jaar geleden werd dit hotel door een felle brand verwoest. Op de plek waar de statige oude gebouwen stonden word een moderne accomodatie gebouwt. 2 jaar geleden werd het hotel overgenomen door de huidige eigenaren. De hotel kamers zijn allemaal gemoderniseerd, met behoud van de gezellige familie zweer. 

Dag 3: Het Hotel in Odoorn
Dit hotel in het centrum van Odoorn heeft 32 modern ingerichte hotelkamers en junior suites, intieme sauna met rustruimte, restaurant voor lunch en diner, bowling en factory café, serre, lounge en verwarmd en overdekt terras. Het hotel ligt maar 7 kilometer van Emmen met zijn beroemde dieren­tuin. Vanaf het hotel zijn uitstekend diverse prachtige fiets- en wandelroutes te maken.

Onze partner

Genieten op de fiets of te voet in Drenthe

In deze fiets- en wandelprovincie is het heerlijk toeven in mooie hotels. Met onze speciale fietsarrangementen en wandelaanbiedingen gaat u van hotel naar hotel. Wij regelen alles voor u dus u kunt van uw welverdiende vakantie genieten. Heerlijk fietsen of te voet de ontdekkingsreis maken en wij brengen uw bagage naar het volgende adres.

Fietsen door Drenthe

Drenthe is natuurlijk Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber op en top van kunt genieten tijdens de speciaal samengestelde fietsvakanties. Laat u inspireren en vraag ons de mogelijkheden om van uw fietsvakantie een onvergetelijke reis te maken.

Gastvrije hotels, lekker eten en uitstekende fietsroutes hebben wij voor u samengesteld in mooie fietsvakanties.

Wandelschoenen aan en stappen maar ...!

Ook de wandelvakanties zijn met grote zorg samengesteld om zo een heerlijke belevenis te voet te maken. Bezoek een van de mooie natuurparken die Drenthe rijk is. En als u na een dag wandelen aan komt bij het volgende hotel en uw bagage is inmiddels gearriveerd checkt u lekker in om te genieten in en rondom het hotel.

Reserveren

Heeft u een passend arrangement gevonden dan kunt u online of telefonisch uw aanvraag indienen en uw wensen uiteraard kenbaar maken. Wij maken graag een passende aanbieding voor u om zo uw fietsvakantie of wandelvakantie onvergetelijk te maken.