St. Wendel

St. Wendel is een stad in de Duitse deelstaat Saarland. Het heeft een goed bewaard gebleven historisch stadscentrum met smalle straatjes, vakwerkhuizen en sfeervolle pleinen. De katholieke kathedraal, ook bekend als de Dom van St. Wendel, is een opvallend architecturaal kenmerk. De regio rond St. Wendel, bekend als het "St. Wendeler Land", biedt groene landschappen, bossen en heuvels. Het is een aantrekkelijke bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. De kerstmarkt van St. Wendel staat bekend om zijn sfeer, ambachtelijke kraampjes en festiviteiten. Het trekt veel bezoekers aan.

4 Uitstapjes

Golfbaan

Heerlijke 4-daagse Wandelvakantie in het Duitse St. Wendel

St. Wendel

Op 3 uur rijden van Maastricht ligt dit bijzondere hotel midden op de golfbaan in het Duitse St. Wendel. Bij het hotel liggen 5 Premium wandelpaden midden in het prachtige landschap van het natuurpark Saar-Hunsrück. Komt u terug in het hotel kunt u in de spa en wellness ontspannen of heerlijk vanuit het restaurant genieten en uitkijken op de golfbaan. Voor een heerlijke wandelvakantie kunt u hier volop genieten.

Wintertuin in het hotel

3-daags Wandelarrangement in het Duitse Saarland

St. Wendel

Op 3 uur rijden van Maastricht ligt dit sfeervolle hotel in de Duitse stad St. Wendel in de streek Saarland. Vanuit het hotel kunt u heerlijke wandeltochten maken en in het hotel zijn deze wandelingen beschikbaar, deze varieren van 11 tot 15 kilometer.

Foyer hotel

Heerlijk 3-daags Wandelarrangement in het Duitse St. Wendel

St. Wendel

Voor een heerlijk wandelarrangement over de grens bent u hier helemaal op het juiste adres. Bij dit hotel liggen 5 Premium wandelpaden midden in het prachtige landschap van het natuurpark Saar-Hunsrück. Komt u terug in het hotel kunt u in de spa en wellness ontspannen of heerlijk vanuit het restaurant genieten en uitkijken op de golfbaan. Voor een heerlijk wandelarrangement kunt u hier dus volop genieten.

Hotelkamer

4-daags Wandelarrangement in het Duitse Saarland

St. Wendel

Bent u een wandelliefhebbers en wilt u eens een andere omgeving dan in Nederland ontdekken? Op 3 uur rijden van Maastricht ligt dit sfeervolle hotel in de Duitse stad St. Wendel in de streek Saarland. Vanuit het hotel kunt u heerlijke wandeltochten maken en in het hotel zijn deze wandelingen beschikbaar, deze varieren van 11 tot 15 kilometer.

4 Uitstapjes

Wandeltrips.nl maakt gebruik van cookies
Wandeltrips.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Wandeltrips.nl