kamer
kamer
kamer
kamer
kamer

Onze partner

Welkom in dit resort gerund door een familie. Het resort heeft een vrij uitzicht op de weilanden en natuurreservaart Kühling en is dichtbij de Oostzee gelegen. Dit natuurhotel is een plek voor actieve gasten die ook op zoek zijn naar rust. Na een actieve dag is het heerlijk ontspannen in de wellnessruimte en kunt de dag afsluiten met een heerlijk diner of een drankje bij de open haard. Het resort is werd in 1994 gebouwd en wordt nog steeds door een familie gerund. Laat u verwennen in dit landhotel en geniet van alles wat de keuken en wijnkelder te bieden hebben.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Zwemmogelijkheden
Sauna
Restaurant
Fietsenstalling
Fitness
Familiekamers
Fietsverhuur
3-Persoonskamers
Beauty Center

Overnachten in heerlijke kamers

Het familiehotel wacht op u met 45 twee- en eenpersoonskamers, landhuissuites en familiekamers. Alle kamers zijn ingericht in landelijke stijl en sommige zijn al gerenoveerd. Ze beschikken over een douche/wc, haardroger, kabel-tv, flatscreen-tv, telefoon en gratis breedband-WiFi. Ervaar een rustgevende slaap in de 5* boxspringbedden, bedekt met een donzen dekbed, verschillende kussenmaten en in een schilderachtige, rustige omgeving, met heerlijke Baltische zeelucht en een mild, verkwikkend klimaat. Begin de dag met een verkwikkende douche en een ontspannende duik met zachte badjassen en handdoeken.

Ze bieden u ook een lounge met open haard, een welkomstbar, een landelijk restaurant met wintertuin en ons café op de binnenplaats.

 

Faciliteiten van dit familiehotel

Restaurant 
Het keukenteam voorziet u de hele dag van voedingsrijke groenten, fruit, granen en eiwitten, gecombineerd met gezonde, verfrissende sappen en smoothies. Kijk maar eens naar de producten met de aanduiding “Fit & Vital” op het buffet of op de menukaart. Een uitgebalanceerd ontbijt met thee of koffie uit de biologische landbouw zorgt voor een energieke start van de dag.

Het resort beschikt over een landelijk restaurant met wintertuin voor ontbijt en diner, gezellige diners met traditionele landgerechten, verse vis, fijne steaks en burgers. Ook is er een boerderijcafé met versgebakken taarten, koffie- en theespecialiteiten, ovenbrood, heerlijke snacks en vers getapt bier.

Wellness en sport

Blijf ook tijdens uw vakantie fit met onze fitnesstrainers en fysiotherapeuten. Geniet van ons leuke aanbod met  aquabiken, aquarobics, yoga, wandelen of zwemmen. In de omgeving van het resort liggen fantastische fietspaden voor een mooie tocht door de natuur. In de omgeving kunt u ook golfen, zeilen, duiken, surfen, paardrijden of boottochten maken.Wij beschiken over een binnenzwembad 8 x 4 meter met tegenstroomsysteem, buitenruimte met gazon, biologische kruidensauna, Finse sauna, schoonheidsruimte voor cosmetica en massages, medische wellness, fysiotherapieruimte, fitness- en yogaruimte, wateraerobics- en aquabikecursussen in het binnenzwembad, wandelen, lichaamstraining, yoga, pilates , ochtendgymnastiekweide en begeleide wandelingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Omgeving

In het hotel en de omgeving vinden regelmatig muziek- en andere evenementen plaats. De data vindt u 's ochtends in ons hoteldagblad. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de Hanse Sail of het Störtebeker Festival? Ze organiseren graag excursies, kunst- en culturele evenementen voor u in Kühlungsborn en omgeving.

Wandeltrips.nl maakt gebruik van cookies
Wandeltrips.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Wandeltrips.nl